E-számla

 

Az E-számla előnyei

 • Számláit az interneten keresztül bármikor és bárhol megtekintheti, és kifizetheti. A számlák megfelelnek az elektronikus számlára vonatkozó jogszabályi előírásoknak és elektronikus formában hitelesek.

 • Korábbi számláit bármikor, kényelmesen és egyszerűen visszakeresheti.

 • Nem kell sorban állnia a postán a csekkel, a számlákat és az igazolószelvényeket őrizgetnie.

 • Környezetbarát is, hiszen nincs papírfelhasználás.

 

 

E-számla Fizetési módok

 • Csoportos beszedési megbízás
  A havidíj befizetésének az a módja, amikor az Előfizető ad egy általános felhatalmazást a bankja részére, hogy a szolgáltató az Előfizető egyenlegéről havonta leemelheti a havidíjat. Erről a felhatalmazásról mind a szolgáltató, mind a bank írásos dokumentummal rendelkezik. Ebben az esetben a szolgáltató a számla fizetési határidejének megfelelően automatikusan terheli az Ügyfél számláját. A számlalevelet minden esetben az Előfizető kapja meg.

 • Banki átutalás
  A havidíj befizetésének az a módja, amikor az előfizető saját maga bízza meg bankját az előfizetési díjak átutalására. Ez lehet eseti vagy folyamatos megbízás. Az átutalások az ügyfél által meghatározott időben és összegben történnek meg. 
  Az egyéni banki átutalás esetében a jogviszony a bank és az ügyfél között jön létre.

  Fontos!
  Egyéni banki átutalás esetén, a számlán található bankszámlaszámot szíveskedjen használni és kérjük, a közlemény rovatban minden alkalommal feltüntetni a számlalevélen szereplő szerződésszámot.

 

      Banki átutaláshoz szükséges adatok:

      Net-Tv Zrt.
      Bankszámlaszáma: 11721026-20304935-00000000
      (OTP Bank)

E-számla regisztráció

Kapcsolodó oldalak

Számlamagyarázó

Fizetési módok