Hirek / Információk

FONTOS INFORMÁCIÓ ELŐFIZETÉSÉVEL KAPCSOLATBAN! (Csepel, Szigetszentmiklós)

Közzététel:2017.május 03.

FONTOS INFORMÁCIÓ ELŐFIZETÉSÉVEL KAPCSOLATBAN KÉRJÜK, FIGYELMESEN OLVASSA EL!

Tisztelt Előfizetőnk!

Jelen levéllel azokról az információkról szeretnénk értesíteni, amelyek a NET-TV Zrt.-től igénybe vett szolgáltatásait érintik. A NET-TV Zrt. (a továbbiakban NET-TV) kábelhálózatán történő szolgáltatóváltás és kábelhálózat-fejlesztés (a továbbiakban: Tranzakció) következtében a NET-TV és az i-TV Zrt. (a továbbiakban i-TV) hálózatán 2017. június 1. napjától kezdődően a UPC Magyarország Kft. (1095 Budapest, Soroksári út 30-34.; www.upc.hu) szolgáltatásai válnak elérhetővé, egyidejűleg a NET-TV által nyújtott szolgáltatások megszüntetésre és az i-TV szolgáltatásai beszüntetésre kerülnek.

A szolgáltatóváltás miatt a NET-TV-vel, illetve i-TV-vel kötött Egyedi Előfizetői Szerződése megszűnik, így Önnek a UPC-vel megkötött új előfizetői szerződés keretében nyílik lehetősége a változás napjától kezdődően elektronikus hírközlési szolgáltatást igénybe venni.

A UPC 2017. június 1. napjától valamennyi, jelenleg Ön által igénybe vett szolgáltatással egyenértékű hírközlési szolgáltatást hozzáférhetővé tesz az Ön által jelenleg fizetett havi díj ellenében. Az elérhető szolgáltatásokról a mellékelt tájékoztatóban részletes információt talál.

Tájékoztató levél

 

További hírek / információk

 

Ünnepi nyitvatartás- Madarasi ügyfélszolgálat

 

Közzététel:2018.december 19.

 

Madarasi ügyfélszolgálat decemberi nyitva tartás

 

Közzététel:2018.december 10.

 

További hirek / információk