Hirek / Információk

Sztárok, akik elviselhetetlenek!

Közzététel:2014.július 01.

Zimbio szerint, ha Rihanna koncertet szeretnének tervezni, akkor kezdjék azzal a szervezők, hogy beszereznek egy nagy kanapét, legalább hat párnát, mely állatmintás. Rihanna-nak szüksége van ezekre, hogy a koncert előtt méltó és számára kényelmes módon készüljön fel a koncertekre – szeret pihengetni.

Rihanna

 

Justin Bieber bármennyire is fiatal előadóművész, elvárásai hírhedtebbé teszik bármelyik idősebb kollégájánál. Fehér póló és fehér zokni imádata túllő minden határt, ugyanis ezekből a ruhadarabok több darabnak kell lennie öltözőjében. A furcsaság további ráadásként jelenik meg, hogy minden méretben rendelkezésére kell állnia a pólókból, zoknikból – hátha nő a lába a koncert ideje alatt, vagy túlságosan lefogyna egy-egy showműsor alkalmával?

 

Cher igazi díva, neki kettő öltöző kell – egy neki, egy pedig a parókáinak!

 

Christina Aguilera utálja a forgalmi dugókat, így ha fellépése van, akkor rendőri kísérettel érkezik, miközben útlezárások biztosítják számára a folyamatos haladást.

 Christina Aguilera

Meg Ryan a hisztis színésznők közé tartozik, ha a kedvenc ásványvízéről van szó. Botrányt csinál, ha nincs biztosítva számára kedvenc vize, vagy ha nem kortyolhatja akkor, amikor akarja. Ráadásul az öregség jeleit is száműzné életéből: a botox szerelemesévé válva szeretné fiatalságát megőrizni.

 Meg Ryan

 

Némely sztár bizony elveti a sulykot, és csak néhány példát ragadtunk ki az eszement sztárallűrökből. Minél híresebb, gazdagabb, keresettebb egy színész, annál többet engedhet meg magának és enged meg neki a filmes szakma is. De szeretjük a filmeket és szeretjük a színészeket, énekeseket is. A hülyeségek pedig nem látszanak a filmvásznon!

 

 

szerző:Várnai Erika


Digitális csomagkínálatunkat itt megtalálod!

További hírek / információk

 

Ünnepi nyitvatartás- Madarasi ügyfélszolgálat

 

Közzététel:2018.december 19.

 

Madarasi ügyfélszolgálat decemberi nyitva tartás

 

Közzététel:2018.december 10.

 

További hirek / információk