Hirek / Információk

Filmes bakiválogatás

Közzététel:2014.július 02.

Vannak olyan emberek, akik azért nézik a filmeket, hogy minél több hibát találjanak meg! Bakik, amiket első nézésre mi, átlagos nézők nem veszünk észre, de mások igen. Összegyűjtöttünk egy párat!

A Jégkorszak
mesesorozat kedves, bájos történet. Egy olyan világba kalauzolja el a nézőket, melyekről nagyon kevés, valós és megtapasztalható információt tudhat. Az viszont érdekes, hogy bár sokszor csúszkálnak a hóban, egyes részeknél nem lesz havas egyik állat bundája sem, még akkor sem, ha éppen havazik.

Jégkorszak

 

A filmes öltözetekkel csak a baj van! Az Alkonyatban is vannak bakik a ruházattal: Edward kiskabátja jobb oldali vállapja az egyik képkockán nincs begombolva, rögtön utána igen, de a nagy történelmi eseményt feldolgozó Pearl Harbor című filmben is a főhős sálja egyik kockán még nincs, aztán mégis van. Mint ahogy a Fekete gyöngy átka című Karib-tenger kalózai részében az egyik jelentben láthatóvá válik a fehér pólós, western kalapos férfi – vagy nem vette fel a jelmezét, vagy nem odavaló, de ki ő?

Karib tenger kalózai fehér polós férfi

 

Nem az a gond, hogy hibáznak a filmek elkészítésekor, hanem az a gond, hogy benne is hagyják a filmekben ezeket a bakikat! Persze olcsóbb abban hinni, hogy egy átlagos néző nem veszi őket észre, mint újraforgatni egy-egy jelenetet, de vannak emberek – és egyre többen vannak – akik szinte vadásszák ezeket a hibákat: egy ott felejtődött stábtag, vagy egy rosszkor, rossz helyen visszacsillanó tükörkép, egy hibás elszólás. Talán már nem is készül olyan film Hollywoodban, melyben nincs valamilyen baki.

Egy amerikai srác összegyűjtötte a bakikat, és ranglistát állított fel a legtöbb filmes bakit tartalmazó mozikból.

Ez alapján a legtöbb hibát tartalmazó TOP 10:

1. The Matrix - 140
2. Titanic - 132
3. Gladiator - 96
4. Jurassic Park - 93
5. Terminator 2 - 89
6. Star Wars - 81
7. Independence Day - 76
8. Óz a nagy varázsló - 71
9. Pearl Harbor - 69
10. Top Gun - 69

szerző:Várnai Erika


Nézd meg akciós internet ajánlatainkat!

 

További hírek / információk

 

Ünnepi nyitvatartás- Madarasi ügyfélszolgálat

 

Közzététel:2018.december 19.

 

Madarasi ügyfélszolgálat decemberi nyitva tartás

 

Közzététel:2018.december 10.

 

További hirek / információk