Hirek / Információk

56 évesen is nagyon szép!

Közzététel:2014.július 07.

Egy színésznőnek az arca az, ami sokat elárul róla. Elsősorban szépsége, másodsorban a tehetsége az, ami miatt kedvelt színésznővé válik. Andie MacDowell esetében nem csak a szépsége és tehetsége teszi őt híressé.

A skót születésű színésznő élete csendben zajlik. Azon kivételes színésznők közé tartozik, akik nem botrányos életükkel hívják fel magukra a sajtó figyelmét, hanem tehetségükkel és – koruk ellenére – szépségükkel is. A Négy esküvő és egy temetés című film sztárjának élete sem múlhatott volna el botrányosnak tekinthető mozzanatoktól, mégis megőrizte magánéletét. Többször elvált – mégsem ezért került be a filmtörténetbe. Hírnevét a Zöld kártya, az előbb említett Négy esküvő és egy temetés című filmnek, vagy az idén bemutatott Anyák napja című mozifilmnek köszönheti. Ezek mellett sok tévéfilmben, mozifilmben szerepelt, melyekért számos Golden Globe díjat is bezsebelhetett.

Ami nagyon sikeressé teszi őt, az a korával való megbékülés. Nem hadakozik az öregedés ellen, nem használt botoxot, nem műteti magát. Egy nyilatkozata szerint a mai média inkább a fiatalokkal foglalkozik, általuk akar érvényesülni. Ezen persze jót mulat a színésznő, hiszen mindenki megöregszik egyszer, és előre sajnálja azokat a fiatal színésznőket, akik fiatalságuknak köszönhetik hírnevüket – szerinte ők nagyon sokat fognak szenvedni a hatodik X felé közeledve.

Tanácsot is adott azoknak, akik nem tudnak megbékélni életkorukkal: mindenki találja meg önmagában a saját értékeit és ne viseljen álarcot.

Neki elhihetjük, élő példa arra, hogy van élet 50 felett, még a filmvásznon is!


szerző:Várnai Erika

További hírek / információk

 

Ünnepi nyitvatartás- Madarasi ügyfélszolgálat

 

Közzététel:2018.december 19.

 

Madarasi ügyfélszolgálat decemberi nyitva tartás

 

Közzététel:2018.december 10.

 

További hirek / információk