Hirek / Információk

Az örök férfiideál – miért szeretjük annyira!

Közzététel:2014.július 08.

Míg felesége a hirtelen soványságával hívta fel magára a figyelmet, Brad Pitt a háttérben maradva építi kettőjük már-már márkává felnövő hírnevét. Neki sikerült az, ami sok más színésznek nem: sikeres karrier, boldog családi élet, szép feleség, sok gyerek.

Kevesen tudják róla, hogy eredetileg marketinges szakembernek készült, diploma megszerzése előtt két héttel fordított hátat az addigi életének és költözött a filmes fővárosba, Hollywoodba. De a színészet nem várta tárt karokkal, kezdetbe sztriptíz táncosokat fuvarozott, majd hűtőket szállított, de volt óriáscsirke is egy étteremlánc reklámfigurájaként.

Brad Pitt

Saját bevallása szerint a sikerességét többnyire szerencsés indulásának köszönheti – és az óriás csirkének. Neki is volt nehéz időszaka, válással véget érő házassága, de úgy tűnik Angelina Jolie-ban megtalálta azt, ami hiányzott neki az életéből.

Színészkedés mellett rendez is, mostanában leginkább ez teszi ki feladatainak döntő többségét, na és persze a gyerekei nevelése. Jó apaként maximálisan odafigyel az örökbe fogadott gyerekeire és a sajátjaira is. Koreai, afrikai, amerikai nemzetiségű, eklektikus családjában az élet egy cseppet sem nyugodt – de nagyon jól bírja a „kiképzést”, hiszen apa, színész, rendező és férj is egyben. Mindenben maximális teljesítményt nyújt, bár ez abszolút nem látszik a külsején, a megjelenésén. Nincsenek sztárallűrjei, mostanában még egy apró rossz hírecske sem jelenik meg róla!

Talán a marketingjének köszönheti hírnevét, talán valóban ennyire egyszerű férfi, talán híres feleségei miatt vált népszerűvé, talán színészi teljesítménye miatt vagyunk elbűvölve tőle, általa, de, ha Brad Pitt játszik egy filmben, akkor biztosan nézettségi rekordokat dönt az a film, csatorna. Szeretjük az arcát, még ha szakállas, akkor is!

Brad Pitt tavaly volt ötven éves!

 

szerző:Várnai Erika

További hírek / információk

 

Ünnepi nyitvatartás- Madarasi ügyfélszolgálat

 

Közzététel:2018.december 19.

 

Madarasi ügyfélszolgálat decemberi nyitva tartás

 

Közzététel:2018.december 10.

 

További hirek / információk