Hirek / Információk

Férjet kell szerezni neki!

Közzététel:2014.július 09.

Máskülönben a világ ellene fordul! Bár arra mindig ügyel, hogy a házasságkötésével, vagy éppen az eljegyzésének felbontásával foglalkozzon a sajtó, így megszerezve az áhított figyelmet, DE még mindig nem ment férjhez válása óta. Justin Theroux-szal már másodjára halasztották el az esküvőjüket, de állítólag, idén ha törik, ha szakad kimondják a boldogító igent, méghozzá Hawaiin. De ki tudja valóban így lesz-e!

Szingli életet él, még akkor is, ha kapcsolatban van. Talán a lelke mélyén tudja, hogy a házasságot nem neki találták ki. Talán meg is békélt azzal, hogy sosem megy újra férjhez. Talán nem is akarja igazán! Csak ő még tudatosan nem tudja!

Jennifer Aniston így nyilatkozott a magánéletével foglalkozó hírekre: „Az az igazság, hogy még mindig sokan vannak, akik egy nő értékét az alapján ítélik meg, hogy házas-e és hogy van-e gyereke. Ez alapján én nagy szarban vagyok!”

A Jóbarátok mellett sok romantikus filmben szerepelt, melynek természetes hozadéka, hogy rajongói azt szeretnék, ha az életben is megtalálná az igazit. Pedig valójában Jennifer Aniston úgy jó, ahogy van! Még mindig az érdeklődés központjában tudhatja magát: vagy új filmjével vagy a Brad Pitt-tel megélt házaséveivel példálóznak.

Szerintünk ne is menjen férjhez! Félő, hogy elveszítjük őt, jókedvűséget sugárzó, romantikus filmjeit.


Szerző:Várnai Erika

További hírek / információk

 

Ünnepi nyitvatartás- Madarasi ügyfélszolgálat

 

Közzététel:2018.december 19.

 

Madarasi ügyfélszolgálat decemberi nyitva tartás

 

Közzététel:2018.december 10.

 

További hirek / információk