Hirek / Információk

Szulejmán – lesz folytatás?

Közzététel:2014.július 11.

A Szulejmán török filmsorozat, melynek alaptörténetét a török történelem adja. I. Szulejmán, az Oszmán Birodalom egyik leghosszabb ideig uralkodó szultán életét feldolgozó sorozat, mely alapján betekintést nyerhetünk egy olyan személyes világba, amelyet a történelmi tankönyvek nem mutatnak be. A filmet az RTL Klub vetíti, de bizonyára hónapokkal később valamelyik RTL-hez tartozó csatornán viszontláthatjuk elölről.

Meryem Uzerli

Bár a sorozat igen kedvelt, két évad után már jelentkeznek a viharfelhők: a főhősnőt alakító Meryem Uzerli hirtelen kilépett, alig tudták befejezni a harmadik évadot. Meryem külföldre távozott, cikkünk megjelenésekor Németországban gyógykezelteti magát, idegkimerültséggel. Ez a hirtelen távozás nagy problémákat okozott a film alkotóinak, de a „negatív reklám is reklám” viszont jót tett a sorozat körüli hírverésnek.

Hogy lesz-e folytatás?
Ez egyrészt függ attól, hogy hogyan döntenek a filmsorozat alkotói, ugyanis se a rendező, se a filmstúdió nem akarja viszontlátni Meryem Uzerlit, de más stúdiók már több főszerepet kínáltak a „hálátlan” színésznőnek. Ráadásul Szulejmán sem kívánja folytatni a sorozatot a színésznő nélkül.

A történelmi kötöttségek miatt elképzelhetetlen, hogy ilyen körülmények között a sorozat folytatódni tudjon. Minden azon áll vagy bukik, hogy Meryem Uzerli visszatérhet-e vagy sem.

További hírek / információk

 

Ünnepi nyitvatartás- Madarasi ügyfélszolgálat

 

Közzététel:2018.december 19.

 

Madarasi ügyfélszolgálat decemberi nyitva tartás

 

Közzététel:2018.december 10.

 

További hirek / információk