Hirek / Információk

A sikert nem lehet feldolgozni?

Közzététel:2014.július 15.

Egyre-másra olvashatók olyan hírek, hogy a hirtelen beköszöntő népszerűség, a siker mintha elvette volna az eszét a sztárnak. Vagy hisztis, megalomán szokásokat vesznek fel némelyek, de van, aki a süllyesztőbe köt ki. Aki viszont nem változott semmit – azaz nem szállt fejébe a dicsőség – továbbra is ünnepelt színészként éli mindennapjait.

 

Az egyik világkedvenc, a Leon a profi című film. Jean Reno és Natalie Portman kettőse olyat alakított, melyet nehéz felülmúlni. Ami engem meglepett az az akkori 13 éves gyerek szereplése volt. Szerencsére ez a lány racionálisan kezeli a gyors hívnevet: a Star Wars szerepe után egyre-másra kapja a jobbnál jobb lehetőségeket. Már magának tudhat egy Golden Globe díjat és egy Oscart is, és még nincs 35 éves. Építi karrierjét, családot alapított: egy gyönyörű kisfiú született boldog házasságából.

Natalie Portman

 

Reméljük Natalie esetében ez így is marad, és nem kapunk olyan híreket róla, mint az Olsen lányokról, akik a nagy sikerüknek köszönhetően hol drogoznak, hol anorexiával kerülnek a sajtó figyelmébe: már egyikük sem játszik filmekben, inkább a hírnévre alapozó divat (mint például saját showműsor, saját divatmárka, parfüm) megjelenésekben keresik boldogulásukat.

 

Edward Fulong sem vállalkozna ma arra, hogy megmentse a világot, örülhet, ha éppen nem a börtönbe csücsül. A süllyesztő úgy elnyelte a valamikori Terminator 2. ifjú hősét, hogy onnan már csak a csoda mentheti meg. Kábítószeres, alkoholista, züllött felnőtté vált, aki saját erőszakos természetének köszönhetően még a családjától is távolságtartási végzés van életben.

Hát, ha valóban jön a világvégét jelentő roboturalom, akkor Edward biztos nem lesz az első között, akire rábíznám az életemet. Még fikció szintjén sem!

 

szerző:Várnai Erika

További hírek / információk

 

Ünnepi nyitvatartás- Madarasi ügyfélszolgálat

 

Közzététel:2018.december 19.

 

Madarasi ügyfélszolgálat decemberi nyitva tartás

 

Közzététel:2018.december 10.

 

További hirek / információk