Hirek / Információk

Sztárok, akiknek már csak a nevük vonzó!

Közzététel:2014.július 16.

Olyanok akartunk lenni, mint ők: vékonyak, erősek, bátrak és gazdagok!

A legtöbb sztárszínész ma már csak árnyéka önmagának, ha nem látnánk kiírva a nevüket, talán nem is jutna eszünkbe, hogy egyszer valamikor rájuk akartunk volna hasonlítani!

Színészek fénykorukban és ma!

Az egyik legkedveltebb színész volt az 1990-as évek végén, ma már nem is szerepel új filmekben Val Kilmer, aki inkább színházi élményeket közvetít rajongói felé. Az akkori sármos férfiú az egyik legvonzóbb férfinak számított, ma már jelentős súlytöbblettel éli mindennapjait. Ez a megváltozott kinézet megváltozott karaktereket is jelent, ma már nem az erejét, hanem az eszét fitogtató karaktereket formáz meg.

Val Kilmer

A „Nicsak, ki beszél?” sorozatot évente egyszer láthatjuk valamelyik tévécsatornán. Az ebből a sorozatból ismertté vált Kirsty Allen is ma már csak felszedett kilóival büszkélkedhet, új filmes sikereivel alig.

Kirsty Allen

Mikor berobbant a filmszakmába, azt hittük, hogy egy új akcióhőst köszönthetünk személyében: szinte kivétel nélkül olyan filmekben szerepelt, ahol kemény, megalkuvást nem ismerő zsarut alakítva kergette a kábítószermaffiát. Legutóbbi filmteljesítményeiben átnyergelt a CIA ügynök karakterre, ahol az elhízása kendőzhetőbb. Az ő esetében is elmondható, hogy inkább a neve a fontos, vele – miatta jobban eladhatóvá váltak azok a filmek melyekben főszerepel. De Steven Seagal sem hasonlít ahhoz az önmagához, melyet 30 kilóval ezelőtt megszerettünk!

Steven Segal

Így aztán megnyugtató az a gondolat, hogy sztárság ide vagy oda, valamikori ideánk felett is elszáll az idő – nem csak a szarkalábak jelennek meg szemük körül, hanem a felesleges kilók is a hasuk körül!

 

szerző:Várnai Erika

További hírek / információk

 

Ünnepi nyitvatartás- Madarasi ügyfélszolgálat

 

Közzététel:2018.december 19.

 

Madarasi ügyfélszolgálat decemberi nyitva tartás

 

Közzététel:2018.december 10.

 

További hirek / információk