Hirek / Információk

Már nem kell félnie a betörőknek!

Közzététel:2014.július 17.

Felnőttként már nagyon unalmas, de a gyerekek soha nem tudják megunni: akármilyen időpont megteszi egy „betörős kontra vagány kiscsávós” film megnézésére, ha kell, akkor DVD-n. A Reszkessetek betörők sorozat örök kedvenc marad – de mi a lett az azóta felnövő Kevin McCallisterrel?

Macaulay Carson Culkin, a Reszkessetek betörők 1-2 gyereksztárja, ugyanis felnőttként már nem az a sokat ígérő valaki már, akit anno remélt a színészszakma.

Macaulay Carson Culkin felnőtté válva inkább kábítószer- és alkoholfüggőségével hívta fel magára a figyelmet; leszokva ezekről a szerekről most teljesen mással borzolja környezete és rajongói kedélyeit: a kábítószerről való leszokás tüneteit enyhítendő naponta 60 szál cigarettát szív el! Állítólag a heroin elvonási tünetei okozta stresszt és a barátnőjével való szakítást másképp nem tudja feldolgozni csak cigarettával – naponta három dobozzal!

Macaulay Culkin

Az 1980-ban született színészpalánta remek lehetőségeket kapott az élettől, hírneve és vagyona a Reszkessetek betörők sorozat után hirtelen megugrott – nem csoda, hogy a sztársággal járó jó és rossz egyaránt szerepel az idén 34 éves fiatalember életében.

Gyors vagyonosodásának tudható be, hogy elvált szülei körmük szakadtáig harcoltak azért, hogy ki szerezze meg a szülői felügyeleti jogot. Persze a pénz nagyon csábító, és ennek (is – tételezzünk fel szülői szeretetet is!) köszönhető az is, hogy Culkin beperelte az apját vagyona hűtlen kezelésért, ugyanis az apja volt a menedzsere is egyszemélyben. (Azt már csak halkan jegyezném meg, hogy az apja ír katolikus lelkész volt – felettébb furcsa gyereknevelési módszereket alkalmazó volt egyházi személyként nem átallott elszórni fia vagyonának egy részét!)

Culkint 1994 óta nem láttuk nagy sikerű filmekben. Lássuk be a Richiei Rich már volt az a tök jó film, amiért leülnének a nézők a tévé elé, és több filmet nem is nagyon láthattunk tőle. Bár színházi szerepei – a kritikusok szerint is – elég jók, tévésorozatbeli alakításairól is kedvező visszajelzéseket kap, de átütő sikerű mozifilm még nem készült vele az utóbbi tíz évben. Kábszerezett, alkoholista lett, majd kigyógyulva most úgy füstöl, mint egy gyárkémény!

Kár érte, mert nem csak tehetsége van meg a színészethez, hanem hírneve is – de, hogy miért teszi tönkre magát idő előtt, azt már csak ő tudja! Mindenesetre örülünk a betörős – vagány kiscsávós filmnek és megnézzük századszorra is – hol tévében, hol dvd-n, hiszen a gyerekek sosem unják meg!

 

szerző:Várnai Erika

További hírek / információk

 

Ünnepi nyitvatartás- Madarasi ügyfélszolgálat

 

Közzététel:2018.december 19.

 

Madarasi ügyfélszolgálat decemberi nyitva tartás

 

Közzététel:2018.december 10.

 

További hirek / információk