Hirek / Információk

Két koncert között megszülni egy gyereket

Közzététel:2014.július 24.

A gyerekvállalás nagy öröm minden család számára! Nincs ez másként a sztárok esetében sem, de mintha náluk ez egy kicsit másként érződne – egyre több sztárszínésznek születik ikergyereke. Furcsa, hogy éppen az ő esetükben valósul meg, ami az átlagember számára szinte lehetetlen: egy gyermek helyett egyből kettőnek adhat életet a sztáranyuka. Mintha kiváltságos helyzetüket még a születendő gyermekek száma is kivételessé tenné! Pedig erre van egy teljesen hétköznapi magyarázat!

A mesterséges megtermékenyítés adja a magyarázatot arra, hogy miért születik olyan sok ikerpár. Nem mintha nem szeretnék a természetes szexet, sőt némely színésznőről olyan hírek is megjelentek már (mint Angelina Jolie esetében is), hogy nem csak hetero beállítottságúak, azaz nem vetik meg a saját neműkkel való szexuális együttléteket sem. De a teherbeesés, az valami más – a sztárok világában teljesen másként működik még ez is!

A programozott terhesség kiszámíthatósága miatt a színésznők, énekesnők tervezhetőbb karrierrel tudnak számolni: két koncert között megszülnek egy gyereket, így a tíz hónapos kihagyás után ütemezetten, olajozottan folytatódhat a sztár élete. Az, hogy a mesterséges megtermékenyítés során ikerterhesség marad, az pusztán a véletlen műve: ennek a fogamzási módnak ez az egyetlen mellékhatása lehet, hogy nem feltétlenül egyke lesz az utód.

Ezért lett hirtelen a nagy „ikerbumm”: Jennifer Lopez, Angelina Jolie, és a Szex és New York főszereplője, Sarah Jessica Parker - és még sorolhatnám a neveket - ikerpároknak adott életet.

Az már egy teljesen más kérdés, hogy ebben a sztárgyártó taposómalomban hogyan tudják beilleszteni a nagynevűek a gyereknevelés minden fáradtságát, örömét, bánatát, ha a gyerekvállalás is egy programként született.

 

 

Várnai Erika

További hírek / információk

 

Ünnepi nyitvatartás- Madarasi ügyfélszolgálat

 

Közzététel:2018.december 19.

 

Madarasi ügyfélszolgálat decemberi nyitva tartás

 

Közzététel:2018.december 10.

 

További hirek / információk