Hirek / Információk

Mi a közös a COOL, Sorozat+, DoQ csatornákban?

Közzététel:2014.július 29.

A kérdésre válaszolva: mindegyiknek egy tulajdonosa van!

Gondoltad volna, hogy a FEM3, mint csajos témákat megjelenítő csatorna a TV2 tulajdonában van? Mint ahogy a PRO4, a SUPER TV2 is.

De a COOL filmes csatorna se maradjon ki az RTL Klub oldalszárnya, hasonlóan az RTL2, a Film+, Sport Klub, Sport Klub+, Sorozat+, DoQ, Reflektor TV, Fishing & Hunting csatornáknak is egy tulajdonosa van. Nem csoda, ha a Film+-on és a Cool-on majdnem egyidőben (körülbelül 10 másodperces különbséggel) lehet látni ugyanazt a reklámot, azaz ha az egyikről lekésted a szuper mosóport, azt a másikon még elcsípheted!

A Viasat csoport kezeli a Viasat3, Viasat 6, Viasat History, Viasat Natural, Viasat Explorer műsorait. Őket nem nehéz megjegyezni, nem is rejtik véka alá, hogy egy csoporthoz tartoznak: a nevük is megegyezik, mint emberek esetében a családnév.

A Film Mánia (régebben a Film Múzeum) társadója a Zone Club, Zone Reality, Zone Europa, Film Café, Paprika TV, Megamax, Minimax, Sport TV, Spektrum Home. Azt már kevesen tudják, hogy a Paprika TV-t és a Film Múzeumot Prokopp Dóra indította útjára.

Így nem csoda, hogy ha az egyik csatornán az egyik kedvenc műsorodról lemaradsz, akkor azt megnézheted a másikon, csak egy-két hetet kell várnod! Élet-halál harc folyik a nézők kegyeiért: egyre-másra alakulnak meg a csatornák, némelyik tematikus csatornaként, némelyik a közízlést igyekszik kiszolgálni, némelyik a filmekre specializálódott, még több a reklámok kedvéért! Ki tudja milyen csatornák születhetnek még.

 

Várnai Erika

 

További hírek / információk

 

Ünnepi nyitvatartás- Madarasi ügyfélszolgálat

 

Közzététel:2018.december 19.

 

Madarasi ügyfélszolgálat decemberi nyitva tartás

 

Közzététel:2018.december 10.

 

További hirek / információk