Hirek / Információk

Szőke vagy, látom!

Közzététel:2014.július 30.

A szőke nős viccek a szőkék állítólagos butaságát hivatottak illusztrálni, ami alapja a hajszínek alapjául szolgáló pszichológiai tények. De korántsem biztos, hogy minden szőke buta is. Nézzünk néhány példát!

Marilyn Monroe

A szőke bombázó színésznőként is, de leginkább a Kennedy elnökcsaládhoz fűződő szexuális kapcsolatai miatt vált híressé. Szőke volt, de korántsem buta: bebiztosította magát szinte minden oldalról, de talán éppen ez a fokozott biztonság okozta állítólagos öngyilkosságát.

 

Kim Basinger

Alec Baldwin exfeleségeként talán még érdekesebb személlyé vált. Bár arca néha jobban hasonlít egy jégből kifaragott szoborhoz – köszönhetően a mindig fiatalossá tevő botoxnak – szőkeségétől soha nem válik meg. Nem is emlékszem olyan szerepre, melyet Kim alakított, és más hajszínnel jelent volna meg a filmvásznon!

 

Melanie Griffith

Antonio Banderas feleségeként sem könnyű, hiszen a férj szereti a természetes öregedést, addig felesége megátalkodott botox-szerelmes. Hiszen szőke hajához egyáltalán nem passzol a szemei körüli apró ránc, vagy a nevetőránc. A botox használata ellen még a férje is szót emelt, egyik nyilatkozatában ki is fejtette, hogy mennyire nem szereti, hogy felesége titkolni akarja a korát. Pedig Antonionak semmi ellenérzete nincs a korával kapcsolatban, és véleménye szerint a feleségének sem kellene ennyit foglalkoznia azokkal a ráncokkal, melyek a boldogságban együtt eltöltött évek alatt alakultak ki az arcán.

 

Reese Witherspoon

Fiatal sztár, aki a Dr. Szösziben tipikus szőke nőt alakít, legalábbis a film elején. Nagyon szép, nagy kék szemekkel, bikinis megjelenéssel, bárgyú mondataival azt a tipikus szőke nőt jeleníti meg, mely a szőke nős viccek hallatán lelki szemeink előtt megjelenik. A kezdeti bárgyúságát, butaságát felváltja a céltudatos női elgondolás, aki megszerzi a jogi diplomát, hol máshol, mint Amerika első számú egyetemén, a Harvardon. Bár a valós életben is szőke, de korántsem buta Witherspoon: óriási összegeket kaszált a Dr. Szöszi 2-ért!

 

 

Várnai Erika

További hírek / információk

 

Ünnepi nyitvatartás- Madarasi ügyfélszolgálat

 

Közzététel:2018.december 19.

 

Madarasi ügyfélszolgálat decemberi nyitva tartás

 

Közzététel:2018.december 10.

 

További hirek / információk