Kiválasztott település:              Új település kiválasztása

Telefon csomag részletek

Kérje ügyfélszolgálatunk segítségét

Amennyiben több információra lenne szüksége csomagjainkról. hívja a 1232 telefonszámot vagy kérdezzen Facebook oldalunkon!

Ügyfélszolgálati irodáink
NET-TV Facebook oldal

A Net-Tv Zrt. egyike a legmodernebb technológiákat alkalmazó kábeles cégeknek, hálózatfejlesztési tevékenységének eredményeképpen szolgáltatási területeinek nagy részén már elérhető a kábelhálózatokon való telefonálás is, így teljes körű kommunikációs szolgáltatást kínálunk előfizetőink részére. Telefonszolgáltatásunk a hagyományos vezetékes távközlési szolgáltatókhoz képest számos elônnyel rendelkezik:

- alacsony havi előfizetési díj, akár több tízezer forint megtakarítás évente

- rendkívül kedvező percdíjak,

- jelenlegi telefonszámát nem kell lecserélnie (számhordozás),

- Net-Tv hálózaton belül egész nap 0 Ft percdíjért telefonálhat + telekommunikációs adó,

-meglévő telefonkészülékét használhatja tovább,

- kényelmi szolgáltatások is igénybe vehetők: hívószámkijelzés, hívásátirányítás, híváskorlátozás.
Válassza a Net-Tv telefonszolgáltatását és csökkentse a telefonálás teljes költségét, a percdíjak és havidíjak tekintetében egyaránt!

 

A szolgáltatás igénybevételéhez nincs is másra szükség, mint egy a Net-Tv által kiépített koax csatlakozási pontra, egy kábelmodemre - melyet szintén a Net-Tv biztosít -, amelyhez szinte bármilyen hagyományos telefonkészülék csatlakoztatható (bizonyos régebbi típusokkal a szolgáltatás nem használható pl. tárcsás telefon). Ezután a telefonálás módja már megegyezik az eddig megszokottakkal. A folyamatos fejlesztéseknek köszönhetően egyre több kiegészítő és kényelmi szolgáltatás fogja még kedvezőbbé tenni meglévő és leendő előfizetők körében a Net- Tv telefonszolgáltatását.